Som medlem af Instafume kan du forlade din comfort zone og eksperimentere med forskellige dufte eller holde dig til din favorit duft.

Få leveret en ny duft fra et kendt mærke lige til døren hver måned. Lyder det dyrt? Så har du vist ikke hørt om Instafume.

Kunstneren Andy Warhol var kendt for ofte at skifte sin signatur duft. Han brugte højest den samme duft i tre måneder for herefter aldrig at bruge den igen.

Om han er inspirationen bag den nye generation af parfumeforbrugere, kan vi ikke sige med sikkerhed. Faktum er den, at moderne forbrugere efterspørger variation, kvalitet og mærkevarer. At holde sig til den samme duft gennem en årrække føles ikke længere tilstrækkeligt og nutidigt. Desværre er parfumer dyre, holder for evigt, og de er ikke særlig praktiske at have med sig på farten.

Månedlig parfume forkælelse

Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi tog som parfumeelskere initiativ og ansvar og skabte Instafume. Vi ønsker at tilgodese den moderne forbrugers behov for at udtrykke sit skiftende humør og stil ved hjælp af dufte fra de kendte mærker.

 

Det eneste du skal gøre, er at oprette dig som bruger og tilføje dine ønskede dufte til vores kø-funktion – lidt ligesom du kender det fra de forskellige streamingtjenester. Så sørger vi for, at du løbende får leveret en rejsevenlig sprayflaske med, hvad der svarer til en måneds forbrug af den ønskede parfume lige til døren.

 

Vores sprayflaske bliver leveret sammen med en elegant case, der gør det nemt for dig at have med på farten. Så kan du altid dufte godt efter træning, i skole eller på ferien.

 

Mens vores parfumeelskende IT-nørder er i gang med at udvikle vores system, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og være en af de første til at få besked, når vi lancerer.

Efterlad en kommentar