Har du også problemer med at få duften fra din parfume til at holde hele dagen? Så har vi nogle tips & tricks til dig her.

1. For længere holdbarhed bør du undgå at opbevare dine dufte fugtige og varme steder

Varme, lys og fugtighed vil nedbryde parfumen og dermed mindske kvaliteten af duften. De må derfor ikke stå på badeværelset, hvor der skiftevis bliver varmt og koldt. Skabet i soveværelset er et rigtig godt sted at opbevare sine parfumer. På den måde beskytter du dine parfumer mod varme og sollys, som er til skade for dem. Bonus tip: Brug evt. et smukt kagestativ til at fremvise dem.

2. Gnid vaseline på dine pulspunkter før du bruger din parfume, for at få duften til at holde længere

Smør en smule vaseline på dine pulspunkter (håndled eller på halsen), og spray herefter parfumen på vaselinepletterne. Nu kan du gå på arbejde eller i byen med vished om, at du vil dufte godt hele dagen.

3. Smør huden ind med en parfumefri creme inden du tager parfume på

Vil du have duften til at holde rigtig længe på huden? Så er det en god ide at smøre den ind i neutral fugtighedscreme, da parfume holder dårligere på tør hud.

4. Brug din parfume lige efter du har taget et bad, og før du klæder dig på

Fugtigheden på din hud hjælper med at holde på duften. Desuden undgår du også grimme pletter på tøj og smykker.

5. Du må ikke gnide parfumen ind i huden

De øverste noter forsvinder, når du gnider parfumen ind i huden. Det har en negativ effekt på duften, og den bliver mindre holdbar.

6. Sigt efter dine pulspunkter, når du sprøjter parfume

Du skal påføre din duft på kroppens pulspunkter, fordi her er blodcirkulationen hyppigere og krops-temperaturen højere. Det vil hjælpe duften til at blive frigivet og udvikle sig. Sprøjt derfor på halsen, i nakken, i knæhaserne eller på indersiden af håndleddet.

7. Lav en lille duft sky som du kan gå ind i

Duften vil jævnt fordele sig over din krop og er perfekt, hvis du en dag ikke vil dufte så stærkt. Din duft vil dog ikke holde så længe, fordi den ikke er i kontakt med varmen fra din krop.

8. Sprøjt parfume på din hårbørste

Dit hår vil tørre ud, hvis du direkte sprøjter parfume i det. I stedet skal du sprøjte på din hårbørste, før du løber den gennem håret. Dit hår vil få en svag duft, men forblive ubeskadiget.

9. Få styr på terminologien

Bekendtgør dig med almindelige termer inden for dufte. Så ved du præcis, hvad sælgere henviser til, når de hjælper dig med at finde en perfekte parfume.

10. Sprøjt parfume på puden

Sprøjt en beroligende duft på din pude før du går i seng. Det vil hjælpe dig med at falde i søvn hurtigere og få mere søvn.

11. Læg en sæbebar og tøj sammen

Pak en duftende sæbebar i et tyndt lag papir. Læg den derefter i din skuffe sammen med dit tøj, for at give tøjet en lys og frisk duft.

Efterlad en kommentar