Vi kender det alle. Du tror, du har fundet din drømmeparfume, for derefter at blive skuffet. Du står tilbage med en parfume, du ikke kan lide og færre penge på kontoen. Som medlem af Instafume kan du undgå dyre fejlkøb og prøve nye parfumer hver måned.

Internettet har været en velsignelse for gourmetmad, underbukser og alt der imellem. Bare ikke for parfumer… det har vi en løsning på.

Parfumer har altid været tricky for internettet, for nok kan en beskrivelse fortælle dig, hvordan en parfume dufter, men hvad betyder for eksempel ”en vovet, blomstret, orientalsk duft” egentlig? Og er det overhovedet noget, du gider at smide flere hundrede kroner efter?

Så tænker du måske, at løsningen er at tage ned i en kosmetikforretning eller stormagasin, for at tage et snus af duften på et stykke papir. Men vi har alle sammen prøvet at dufte til en parfume i butikken, for derefter at komme hjem og finde ud af, at den efter et par timer overhovedet ikke dufter som i butikken.

Det skyldes, at en parfumes duft udvikler sig over tid. Hvad du dufter i butikken, er topnoterne også kaldet hovednoterne. De holder typisk i 10-15 minutter, hvorefter de midterste noter overtager. De holder i længere tid, og giver et bedre indtryk af parfumens duft. Det er også de midterste noter, som blander sig med hudens kemi og din egen kropsduft. Derfor kan en parfume variere i duft fra person til person.

Lige inden mellemnoterne forsvinder, træder de afsluttende basenoter frem. For at gøre ondt værre bliver vores lugtesans meget hurtigt ”overstimuleret”, hvis den bliver udsat for nye dufte. Faktisk kan receptorerne i vores næse lukke helt af efter bare to snif af en ny duft. Derfor kan det være meget svært at finde ud af, hvordan en parfume egentlig dufter i en butik eller stormagasin, hvor vores lugtesans bliver bombarderet med nye dufte. Derfor bør man altid prøve en parfume over længere tid for at få et bedre indtryk af duftens udvikling.

Vores løsning på problemet

Hos Instafume har vi længe gået rundt og tænkt over, hvordan vi kunne løse ovenstående problemstilling. Derfor har vi udviklet en tjeneste, der gør det muligt at prøve en ny parfume hver måned. Du vil modtage, hvad der svarer til en måneds forbrug af parfume efter eget valg. Vores kø-funktion gør det muligt at planlægge dine valg af parfumer flere måneder frem.

 

Og fik jeg sagt, at vores udvalg af parfumer fra kendte mærkevarer er 100% autentiske, og at der ikke er nogen binding.

Efterlad en kommentar