Månedens duft for oktober: Burberry Brit Women

Oktober måned byder på en super populær og vanedannende duft.

Burberry Brit Women er en af parfumeverdenens mest populære dufte til kvinder. Den er lavet til moderne kvinder med sans for mode. Denne eventyrlige duft er kæk, opløftende og en smule excentrisk. Noterne af citron følger dig igennem hele duften, mens mandel forsøder duften. De varme noter af vanilje, ambra og mahogni giver den perfekte base. Brit for Women er i modsætning til sine Eau de Parfum-søskende en Eau de Toilette, hvilket gør denne delikate duft en smule mere hårfin og tæt til huden.


Burberry
Burberry Brit Women Månedens Duft

When women are asked why they no longer buy a certain fragrance, often they answer “because no-one seemed to notice that I was wearing it”. Fragrance is a silent conversation. Would you keep talking if no-one replied?

Michael EdwardsDuftekspert