At finde den rette parfume kan være frustrerende

De fleste idéer opstår i forlængelse af et problem. Vores opstod i frustration over den upraktiske måde, man købte en ny parfume.

Enten bliver man overfaldet af alle mulige dufte i en kosmetikforretning uden at vide, hvor man skal starte eller også ender man med at lægge flere hundrede kroner på nettet efter en parfume, der bliver beskrevet som ”en vovet, blomstret, orientalsk duft”. Er det nok information, når man skal købe en stor og dyr parfume, man aldrig har prøvet før? Nej, vel?

Resultatet er, at ens semi-gode parfume ender med at samle støv på kommoden, fordi den holder for eeeeeeevigt.

Mahroz Ali AzmatCo-founder

Et bedre alternativ

Vi blev simpelthen så frustreret over den traditionelle måde at købe parfumer på. Parfumerne kommer i for store mængder og til en alt for høj pris – de er i hvert fald ikke SU-venlige. Vi indså, at der måtte være et smartere og bedre alternativ, hvor du som medlem kan eje og prøve flere forskellige parfumer, uden at brænde flere hundrede kroner af. Vi tog som parfumeelskere initiativ og ansvar og skabte Instafume.

Du har kontrol

Bindingsperiode siger os ikke noget, og derfor binder vi ikke vores medlemmer - du kan til enhver tid stoppe dit abonnement. Vi har ingen skjulte fragtpriser, og vi leverer derfor vores forsendelser med fri fragt i hele Danmark. Vi har gjort det så simpelt som muligt – ligesom vi selv kan lide det.

Bliv medlem

Klar til at udforske en ny parfume hver måned?

Bliv medlem